Onze diensten

ONZE DIENSTEN
 

Als bedrijfsleider is het tegenwoordig niet evident om door het bos de bomen te blijven zien. Zeker als het gaat over fiscaliteit. Wij verlenen u als gerenommeerde onderneming of  startende zelfstandige volgende adviesverlening op maat:


- Service inzake de verplichtingen en adviezen aangaande boekhouding


- Fiscaal- en vennootschapsrecht


- Fiscale optimalisatie


- Begeleiding als startende zelfstandige, bij een overname of stopzetting


- Budgettering en kostprijsberekening


- Externe boekhouding van derden


- Hulp bij het digitaliseren van uw boekhouding

ONZE DIENSTEN
Verplichtingen & AdviezenEen correcte boekhouding voeren is onontbeerlijk als zelfstandige, maar ook een wettelijke verplichting. Advies en ondersteuning is dan ook niet onbelangrijk..Begeleiding zelfstandigenDroom je van een eigen zaak? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie bij een vrijblijvend gesprek. Wij ondersteunen u bij de opstart van uw onderneming en begeleiden u doorheen het proces.Fiscaal & venootschapsrechtIn het kader van een fiscale planning en strategie wordt doorgaans gebruik gemaakt van één of andere vennootschapsvorm. Om in dat verband de juiste beslissingen te kunnen nemen geven wij u inzicht in de verschillende soorten vennootschappen, de oprichtings-voorwaarden, de organen van de vennootschap en de werking ervan.PersonenbelastingDe laatste jaren is de aangifte in de personenbelasting grondig gewijzigd. Dankzij permanente bijscholing kunnen wij u bij dit kluwen bijstaan.               Budgettering & kostprijsberekeningEen waardebepaling van uw onderneming of een analyse van uw marges, correcte raportering is noodzakelijk in uw onderneming.Fiscale optimalisatieNieuwe wetgeving, gewijzigde fiscale maatregelen of een Tax shift, als accountant of boekhouder worden deze wijzigen voor u permanent opgevolgd om de maximale winstgevendheid in uw zaak te garanderen.
Externe boekhouding van derdenHeeft u als klant liever zelf de touwtjes in handen? Via uw of onze programma’s kan u zelf uw boekhouding voeren. Permanente opvolging van uw cijfers is hierbij gegarandeerd.


CONTACT


Luchterenstraat 25

9031 Drongen

GSM: +32 475 84 62 79

Email: info@janssenbvba.be

BTW: BE 0668.795.501

DEZE PAGINA DELEN

Copyright © All Rights Reserved